icon

26 March 2011

SPRING IS COMING!

Milujem spev vtáčikov, ktorí nám ohlasujú, že prichádza jar.
Je to neskutočné. Dni sú čoraz teplejšie, dlhšie, ľudia chodia von na prechádzky, kaviarničky pomaly stavjú svoje terasy....:) Je to nádherný pocit, opäť vítať jar medzi nami.

Ja osobne sa veľmi teším na leto. Určite by som si ho rada užila podľa svojich predstáv. Na toto leto sa chystám už veľmi dlho. Plány sú veľké tak hádam, by sa zadarilo :)

Ale aj tak ma veľmi trápi únava, že absolútne sa mi nič nechce..! A dosť ma to aj niekedy štve, lebo by som rada šla von, ale radšej sa poriadne vyspím.

Tento článok, nemá ani žiadnu pointu ani tému, tak prosím berte to trochu s rezervou. :)
Ale chystám sa na nejaký väčší článok :)


Tak určite si dnešok užite deň!

Prajem Vám krásny zvyšok dňa ;)

Mimi ♥

25 March 2011

Oslava na tráve!

"Konečne piatok." .. toto som si povedala, keď som ráno o pol šiestej otvorila oči s vedomím, že musím prežiť ešte sedem hodín v škole. A to som ešte netušila, že ten piatok bude tak skvelý!!! :)) Dnes sme si totiž spravili s Mimi "piknik-party" na Slavíne. Nakúpili sme si všelijaké dobroty a išlo sa oslavovať. Mali sme na to párny dôvod. Presne takto pred rokom sme sa zbavili piatich pijavíc, ktoré sa veľmi tvárili ako naše najlepšie kamarátky, ale za chrbtom nás ohovárali a hádzali na nás všetku špinu. Neviem, či nám závideli, či mali z nás nejaké komplexy ... už to neriešim! Hlavné je, že to dopadlo tak ako to dopadlo a že sme sa s Mimi dozvedeli o ich faloši! :)) V tejto dobe sa už naozaj nedá len tak hoc komu veriť..ale ja viem, že Mimi môžem veriť vždy ! <3

plus pridávam nejaké fotky z dneška!! :))

 Ja a Mimi (samospúšť xD)

Mimi <3 (photo by me)

with love .. Váš (-a) Mišiak <3

16 March 2011

DOBRÝ DEŇ! ;)

Tak konečne sem pridám nejaký článoček! :)

Ako sa máte??

   Počasie včera bolo neuveriteľné. Krásne slniečko svietilo. Dokonca som po 100 rokoch išla do Polusu, kde som kukla obchody ako Paul Frank, Pogo, Burton...Kamarát mal kupóny na palacinky, tak sme si ich dali spolu aj s kamarátkou ;)...bolo nám všetkým velice dobre...k večeru sme "oplieskali" gastrolístok, takže sme sa aj spolu navečerali :) ;)
   Čo sa týka môjho učenia...som zistila, že čím viac sa učím, tým je to len horšie...naozaj...len nerozumiem jednej veci. Ako ja môžem vedieť ako si učiteľka predstavuje odpoveď? Vždy tam napíšem všetko, to čo k tomu patrí a ona mi povie, že ja som tam chcela hento, tamto, toto...a to ja jak mám vedieť??
   Včera a dnes maturity, vďaka ktorým sme mali v škole voľno. No počkať, voľno ako voľno. Boli sme na programoch. ;) takže snáď Vám všetkým maturantom vyšli tie matury..:) držím Vám všetky palce, ktoré mám ;)

Ja :D :D
Mimi

05 March 2011

WE WANT ROCK!


Akurát sme prišli domov z Randalu a vyčerpané sme padli s notebookom do postele. Keďže sme celý večer boli obklopené samými rockermi a punkáčmi, tak nás napadlo, že by sme si rady kúpili nejaké to šik rockové tričko. Rozmýšľame nad skupinami ako sú Guns n'Roses, Iron Maiden, Sex Pistols alebo Nirvana. V dobrých tattoovacích štúdiách by sa našli aj po 5e, aj keď bola by som schopná siahnuť aj hlbšie do peňaženky. A čo vy? Počúvate takúto tvrdšiu muzičku?

Vaše rockerky Mišiak&Mims <3